Praktijk

En nu tijd voor iets anders.

Tijd voor je authentieke zelf. Tijd om vrijer te ademen, vrijer te leven. En om zachter, krachtiger en vitaler in het leven te staan, met een vreugdevol en liefdevol open hart (ook naar jezelf toe).

Vrij van de belemmerende oude gevoelens, emoties, gedachten en overtuigingen die zich in het lichaam hebben vastgezet. En ja, daar slepen we er allemaal een hoop van mee, sommige klein, andere groot, en meestal onbewust.

Maak kennis met Amanae.

Amanae is een krachtige en uiterst effectieve vorm van lichaamswerk die je helpt om verstarde stukken weer te laten stromen.

Liggend op een massagetafel, geeft Amanae je een ondersteunende omgeving van puur aanwezig zijn, bewuste ademhaling, coaching en stevige druktechnieken. Een omgeving waarin je de stap kan nemen om te voelen wat er zich in je lichaam roert.

Zo kan het lichaam zich uiten, de verborgen angst, verdriet, kwaadheid, schaamte, alsook liefde en vreugde. Zo kan je loslaten wat losgelaten mag worden. Het is thuiskomen in je lichaam, thuiskomen bij je authentieke zelf.

4 verschillende werkvormen. Met elk hun eigenheid.

Individuele sessie

Een sessie duurt ongeveer anderhalf uur.

Prijs: 90€

Q: Hoeveel keer moet ik komen?
A: Sommigen komen 2-wekelijks, anderen hebben genoeg met een paar sessies verspreid over een jaar. Als richtlijn raad ik een minimum van 3 sessies aan.

Amanae 1-daagse intensive

2 sessies van telkens 3 uur, met een focus op één of twee zones van het lichaam (bv hart en longen).

Er wordt gewerkt met maximum 4 personen.

Prijs: 140€ p.p.

Amanae combo

In de voormiddag een extra lange sessie, en in de namiddag leer je technieken (o.a. uit de Healing Tao) om je proces thuis verder te ondersteunen. De technieken worden afgestemd op wat er tijdens de sessie in de voormiddag aan bod kwam.

Er wordt gewerkt met maximum 4 personen.

Prijs: 140€ p.p.

Amanae 3-daagse intensive

Een intens proces waar je herboren uitkomt. Ideaal om dieper te werken op specifieke zones en thema's.

3 dagen lang zijn er telkens 2 sessies van 3 uur. Daarnaast zorgen meditatie, groepswerk, ontspanningstijd en soulfood voor integratie en ontspanning.

Datum van de volgende 3-daagse: 24/03 tot 26/03/2017
Meer info

Datum van de volgende 5(!)-daagse: 15/11 tot 20/11/2016
(organisatie: Eric Lipin, plaats: Brussel)
Meer info